Vaasan Parkinson-kerhon puheenjohtajan viesti kerholaisille!

Hyvät kohtalontoverit taas kerran saamme aloittaa uuden vuoden!

Tuokoon vuosi 2018 meille kaikille parempia aikoja vakavasta sairaudestamme huolimatta.

Aktiivista toimintaa on suunnitteilla, maaliskuun 8. päivänä VSY järjestää naistenpäivän, tilaisuus alkaa klo 17. Kaikki naiset Tervetuloa!

Kerhomme kokoontuu kerran kuukaudessa, kokouksemme ovat mahdollisuus saada vertaistukea, joka on meille kaikille ehdoton apu jaksaaksemme jatkaa matkaa eteenpäin.

Tiedossa on "kulttuurimatka", kesäjuhla, risteily ja tietysti joulujuhla ja paljon muuta.

Lukekaa nettisivujamme, sieltä löytyy kaikki tapahtumat.

Tässä otankin tilaisuuden kiittää Raimoa, sivujemme toteuttajaa.

Itse olen sairastanut noin 7 vuotta ja tauti alkaa pikkuhiljaa näyttää kyntensä, joten tiedän, että helppoa tämä ei ole. Siitä huolimatta toivoisin kaikkien olevan mukana kerhon toiminnassa, koska vaikka joskus lähteminen kodin turvallisten seinien ulkopuolelle on pelottavaa, se on tarpeen. Helposti tulee annettua periksi ja pikkuhiljaa passivoituu ja eristäytyy muista ihmisistä.

Kerhomme jäsenet ovat joko itse sairastavia tai omaisia, siis ihmisiä jotka parhaiten ymmärtävät sinua, tule siis mukaan, meidän joukossa voit olla oma itsesi.

Itse olen aina ollut innokas osallistuja ja halunnut vaikuttaa ja toteuttaa asioita, jotka sydämeni sanoo oikeaksi! Olen päättänyt, että niin kauan kuin pystyn lähtemään kotoa lähden oireistani huolimatta.

Tiistaina 6. päivä maaliskuuta olen menossa kertomaan vanhoille työkavereille mitkä ovat keinoni, että selviän tämän sairauden kanssa ja seuraavalla viikolla onkin sitten Parkinson liiton hallituksen kokous johon osallistun varapuheenjohtajan ominaisuudessa. Kaikki tämä tietysti verottaa jaksamistani, mutta samalla antaa niin paljon energiaa ja mahdollisuuksia tehdä jotakin hyvää meidän kaikkien hyväksi!

Toivoisin, että myös te mietitte, olisiko teillä ylimääräistä energiaa antaa kerhomme toimintaan.

Uusia ideoita kaipaamme aina!

Tervetuloa!

Tuija

P.S. Teille kaikille!

Tähän pieneen sydämeen kätkeytyy lämmin ajatus sinulle!